Vad har jag nu gett mig in på?

Att ge tid och uppbringa kraft till att blogga varje dag kommer att bli svårt….men inte oöverstigligt…väl? Det skall f-n gå….och förresten hur svårt kan de va? Men, det måste kanske finnas en röd tråd, ett tema eller kanske ett mål som skall uppnås eller?

Hmm, jag kanske skall ägna kommande 98 inlägg till att gnälla och orera över hur svårt det här är, hur speciellt det är, och hur man faktiskt, trots det, kan gilla det och tom se en utmaning i det ”hele”.  Näe, jag kanske skall hålla mig till det jag brukar skriva om iaf.

Men jag gillar ju utmaningar och att utsätta mig själv för prövningar. Är ju perfekt då att göra det i hundra dagar. Snacka om skrivträning. Så då är det ju helt i sin ordning då´ra? Eller?

Njae, lite osäker fortfarande. MEN FÖR HELVETE!

Nu kör vi.  Målet är alltså att varje dag skriva mellan 1000 – 1500 tecken om livet i Havdhem på Gotland. En glesbygd som nås med långsamgående färjor (fuck that shiiiit, vi behöver lära av den arabiska våren ). En stockholmare mitt ute i veteåkern utan tunnelbanan, asfalten, 7/11 och folk ”en masse”. Fan vad jag längtar tillbaka ibland.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.