Tillsammans och var för sig samtidigt!

Märker på mig själv att jag faktiskt blir entusiasmerad och peppad i att delta i Fredrik Wass initiativ #blogg100. Inte när man kommer till skrivandet i sig för det är mer en börda just nu. En fet ryggsäck som bara blir tyngre och tyngre för varje deadline som nalkas 🙂 . Kanske blir det bättre med tiden.

Nä , jag menar mer det som genereras av att någon någonstans får en idé och kommunicerar ut den till andra. Och att andra ges möjligheten att delta och haka på. Då inträffar något. Jag vet inte vad riktigt men titta bara vad som satt igång runt detta projekt. En massa ringar på vattnet. Det är sammanställningssidor, rss-flöden, facebookgrupp, twitterflöden som toppar, förslag på att sammanställa en bok med ”bästa” inläggen, att anordna någon typ av happening dag 100 mm mm. Och fler projekt, idéer och förslag lär dyka upp.

Man kan såklart hävda att Fredrik Wass initiativ eller det som genereras av det inte är vare sig unikt eller nytt under solen men det är ointressant.

Det intressanta är ju vad som kan hända när ett antal individer spridda över nätet var och en skriver ett blogginlägg varje dag i 100 dagar och i vitt skilda ämnensområden där det enda vi har gemensamt är ett antal tecken som bildar taggen #blogg100.

Det är så j-a coolt och i love it.

1 reaktion på ”Tillsammans och var för sig samtidigt!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.