Ok, då var man gotlänning…

Efter en ledsam höst och vinter är man då fastboende gotlänning. Flyttat ner hela lägenheten under hösten och farit fram och tillbaka mellan mammas lägenhet och Havdhem. Men nu är jag här..för gott. Njae, detta är ju ett projekt som jag gett 5 år och tänker inte bli pensionär här nere. Behöver folk, bilar, avgaser, asfalterade gator, rödljus och tempo när jag bli gammal.

Men 5år är lång tid…tror jag NOT….är det något som går fort så är det tid. Så nu är jag här med Fredrika och Giovanni. De hängde med ner nu och skall vara här ett par veckor. Skönt! Giovanni som just nu bara längtar att få sätta tänderna i huset. Vi har tänkt riva en del nu till att börja med.

1 reaktion på ”Ok, då var man gotlänning…”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.