Big fail…

Jaha, jag missade tredje dagens inlägg. Så uthållig var jag! Skriver ett inlägg nu på nattkröken, klockan är 03:10 den 26 jan 2012. Inlägget skulle vara inne igår alltså. Satt ett tag och funderade på om jag skulle ”fuska” och antidatera inlägget. Men det är inte jag riktigt. Är alldeles för ärlig för det.  Så jag får ta skammen och helt enkelt publicera nu.

Sitter och funderar på om det är fler an jag som sitter eller har suttit och våndats så här efter att ha missat att publicera ett inlägg? Tänkte på hur detta kan bemötas av de övriga. En fuskare! Kanske det finns en bloggpolis som håller koll. Finns ju iofs sidor som  baseras på flödet i sin helhet och andra typer av sammanställningar där det nog kan visa sig. För det vet man ju efter att ha vistats i cyberrymden i ett 15-tal år. Spår lämnar man efter sig vart man än går och vad man än gör. Vissa kan man med stolthet visa upp andra vill man helst begrava djupt ner i underjorden.

Samtidigt är det ju faktiskt lite spännande att vi lämnar våra spår. Tänk vilken skatt detta kommer att vara för framtidens forskare. Vilket pussel de kommer att kunna lägga bara genom att följa  en enda människa. Tänkte skriva ”hen” där istället för ”dennes” men kan för mitt liv inte förlikas med ordet.

Ps. För övrigt så tycker jag Trafikverkets förslag över Gotlandstrafiken skall brännas i ett offentligt bål. Det behövs action nu! Vi är alldeles för förstående, mesiga och snälla. Civilt motstånd behövs. För det här är tamefan inte ok. Vi kan ju lära av Greenpeace, Miljörörelsen och andra intresseorganisationer som verkligen agerar när det gäller. Kunde en liten men engagerad grupp i Ojnareskogen få saker att hända, eller snarare att inte hända,  så vore det väl fan om inte hela ön skulle kunna göra detsamma för något så centralt som kommunikationerna med fastlandet. Ds.

1 reaktion på ”Big fail…”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.