Allas hus, allhus eller bara mitt?

Funderar på att kanske göra omgörningen av Mejeriet i Havdhem publik och påverkbar. Alltså lite som man idag allt som oftast ser i webbranschen med en utvecklings sajt som man kan påverka genom att t ex ge förslag på lösningar, rösta på förslag, delta i enkäter mm mm. Frågan är bara: varför? Vad vinner jag som besökare på det?

Översatt till Mejeriet skulle kunna vara att planlösning, rumsfunktioner, materialval etc är påverkbart av dem som läser och är engagerade i  bloggen.

Tål att fundera på och utveckla formerna för.

3 reaktioner på ”Allas hus, allhus eller bara mitt?”

  1. Ja hej kära granne ute på mejeriprärien, sitter nu med verktyget i knäet och Hammarbysjö plaskande eller var det regn? Ska bara……. kolla läget i Havdhem först !!!! Ska dit i helgen och stänga vattnet och försöka pressa in de gamla innerfönstren, alltid gör de väl nååååååågon nytta i västanvinden som smiter, nej snarare attackerar från den sidan häcken som blivit för hög på dessa fem år. Nu till sak, din fundering eller snarare insinuering av mitt eller allas hus? Du har köpt ett Skansen, en kulturhistorisk byggnad som minner om fornstora dagar precis som de pallar du fotat, jättekul o praktiska pusslsoffan ja det associerade jag till. Och så mormor som mjölkade fast min i Bjärten, Norrand. Jag har spanat på byggnaden sen jag kom till byn så fin, stor och vilken potential tänkte jag när jag smygkollade från vägen. Sen förstod jag att någon höll på och renovera; kul. Vad ska det bli måntro, en bostad en arbetsyta eller både och? flera familjer? vad dyrt och fixa taket.Om jag var kunnig skulle jag köpt det själv. Nåväl i somras skulle jag och e kompi äntligen försöka leta reda på Sonja Åkessons park. förutom den jättestora överkörda snoken eller huggisen på asfalten utanför Trelleborgs grindar fann vi bara en stig. Utefter gran? häken gick vi i tron att den låg på den mycket oklippta gräsmattan i och för sig kände jag mig hemma eftersom så ser det ut hos mig när man inte bor permanent än. Kanske vi borde hm hm hm; här bakom häcken här är bara två på vift föra att finna poetissans park hon som skrev ”Vara vit mans slav” om du känner till den. Annars är det bara att gratulera till huset och byn att en ny medborgare lämnat avgaserna, superduberidiotiträngseln och knuffandet och gåpåandet utan Pardon ! Excuse me ! Ursäkta mig ! Se la vie a Stockholm aujourdhui. Det finns jätte justa o trevliga grannar jag lovar, mina. Jag kan inte låna ut de bara så där men de bor permanent inflyttade eller utflyttade till spenaten. I vår kan vi ha grillfest och då är du o co. bjuden. Hoppas på en fin vinter för er där ute på prärien. Sämre kan man ha det eller hur? Må sä gott o så önskar jag en fortsatt trevlig helg. MISO

    1. Sorry för en vääääldigt lång responstid 🙂 Kul att någon är inne och läser….trodde jag inte. Har haft en lång timeout på bloggen som du ju säkert både sett och förstått. Låte ju trevligt med grillfest…skulle behöva en sådan utomhus idag…snö så långt ögat når.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.