Pizzakartonger…

… eller äggkartonger eller andra förpackningar av kartong som tar en j-a plats i köket eller under diskbänken. När man endast har 0,36 m2 yta att förvara hushållssopor, returglas, batterier, tidningar mm mm hur f-n skall då pizzakartongerna få plats. Vem har inte haft travar av pizzakartonger i köket efter en lunch eller middag med polarna eller barnen.

Så jag fick en idé. Är ju inte i nivå med Einsteins många idéer eller upptäckter men ett praktiskt litet tips.

Nästa gång du har en pizzakartong eller äggkarong spola dem under rinnande varmt vatten och börja vik. Vips så kan man helt utan kraft vikt ner dem till en bråkdel av den ursprungliga volymen. Och man kan fortfarande slänga dem i rätt återvinningsbox under diskbänken. Tada!

/#16 av 100

One comment

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>