Uteplatsen…ja börjar bli iaf

Uteplatsen…ja kanske inte rätt beteckning ännu men fungerar iaf tillsvidare med betong som underlag och en stenmur som vindskydd, som alla tycker är snygg, men som jag avskyr. Men jag vänjer mig nog och om jag får fixa till den lite typ putsa den så den blir lite slätare då kan den nog funka. På betongen skall det på 100 mm stenkross, kalkstenkross tror jag det heter. Påminner mig om barndomens somrar hos mormor med barfota spring på de till en början ack så vassa stenarna. Mot slutet av sommaren gick man obehindrat……

Comments

  1. Stenkrosset funkar också mot förhårdnader under fötterna! Uteplatsen e jätte nice, putsa muren och lite stenkross sen är den fit for fight. Ska vi ha lite fest när alla är samlade nästa vecka?! En repris från förra året, typ….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.