Hur f-n gör man?

Har lite funderingar kring det här med tomt och trädgård. Nu är det här ju en tomt med klippta gräsmattor, en allé med träd, ja en sida av en allé kanske stämmer bättre, planterade granar, rosor etc etc. Men det kräver ju en massa jobb. Vill inte ha! Gillar ju ängen som företeelse dvs med högt gräs, vilda blommor, lite träd här och var, enebuskar, stenar etc.

Har ju inte gjort annat än klippt gräs nu under förra sommaren och denna. Är ju iof sig valfritt men tror nog att detta berott på att allt övrigt är så risigt dvs huset och förrådsbyggnaderna så jag har velat ha något som känns mer iordning.  Men det tar ju sån tid med gräsklippning, beskära buskar och träd mm. När husen är klara och färdigfixade, hmm, ja då skall jag nog vända på steken och låta naturen ta över tomten så att den blir mer ”Gotland” såsom Gotland är och  har varit för mig. Plus att man slipper detta tomtgöra….gillar det verkligen inte.

Men jag kanske tänker fel? Vad tycker du?

Comments

  1. Näe det är för stockholmare det. Låt det växa vilt!! Iallafall en del… 🙂 Lämna små öar här och där…. det är fint.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.